Bine ai venit, navighezi ca si vizitator Autentificare Inregistrare
HOT Deschide un ticket

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock

Cu o experienta acumulata din anul 2000, in domeniul IT si domenii adiacente acestuia, am ajuns in zilele noastre, observand ca prezenta unei corporatii, este din ce in ce mai importanta in toate mediile sociale. Asa am ajuns la concluzia ca, prezenta noastra prin intermediul produselor digitale de informare si comunicare este obligatorie. Prin acest website, dorim sa venim in intampinarea cilentilor, care isi doresc acelasi lucru ca si noi, dar nu au stiut de unde sa inceapa. O putem face noi pentru dvs. sau o puteti face chiar dvs., achizitionand produse de pe totemdigital.ro.

Introducerea acestor produse pe piata europeana, am vazut-o ca pe o nisa la momentul actual, nisa care poate fi speculata in industrii care sunt prezente in viata noastra de zi cu zi, la tot pasul: Retail, Banci, Institutii Publice, Hoteluri, Galerii, Muzee, si multe altele.

Incepand cu anul 2013, suntem prezenti in ERA Park Oradea, cu un totem digital pus la dispozitia dvs. Pentru informatii despre cum va putem ajuta sa fiti prezenti in ERA Park Oradea, va rugam sa ne contactati.

 

Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021