HOT Deschide un ticket

Digimap by totemdigital

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
Digimap by totemdigital

Digimap, este un software dezvoltat de Totem Digital Romania, pe baza solicitarilor clientilor care au achizitionat echipamente digitale. Dezvoltam acest software din nevoia de a digitiza unele harti(obiective turistice, mall-uri, etc). Digimap se realizeaza la comanda, in funtie de necesitatile clientilor, si necesita o colaborare stransa intre dvs. si noi. Programatorii nostrii, vor demara proiectul dvs., imediat ce vor obtine din partea dvs. toate detaliile necesare implementarii acestuia. Avantaje DIGIMAP Totem Digital - Timp de realizare 7-21 zile, in functie de complexitatea proiectului dvs. - 100% compatibil cu panourile Totem Digital - Garantie 12 luni - Service post garantie(in baza unui contract) - Filtru alfabetic puternic (gasirea oricarei locatii prin apasarea literei corespunzatoare) - Descriere detaliata ale locatiilor (fiecare locatie este prezentata cu orar de functionare, numar telefon, adresa email) Solicitati chiar acum o oferta de pret DIGIMAP, si un reprezentant al nostru va v-a contacta pentru detalii, in cel mai scurt timp.

Variante noi DIGIMAP - Aplicatie interactiva Digital Signage

Variante noi DIGIMAP - Aplicatie interactiva Digital Signage
  • 327 views
  • 0 comments

Odata cu dezvoltarea aplicatiei SiteCaster, am reusit sa pregatim cateva variante mai simple ale aplicatiei Digimap. Fie ca doriti afisarea unor informatii despre o harta turistica, fie informatii despre fluxul tehnologic dintr-o fabrica de productie, toate acestea pot fi create cu ajutorul DIGIMAP. Este mai simplu ca oricand sa arati clientilor ce le oferi intr-un hotel, restaurant, piscina, etc, apeland la DIGIMAP Sunny. Chiar si pentru Mall-uri, DIGIMAP, vine in intampinarea clientilor cu harti 2D sau 3D. Intercativitatea DiGIMAP, iti permite gasirea unui magazin dintr-un MALL, dupa categoria din care face parte, dupa etajul la care se afla magazinul, si nu in ultimul rand iti ofera informatii detaliate despre locatia respectiva si..

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1
  • 1609 views
  • 0 comments

  La putin timp dupa lansarea DIGIMAP vers 2.1, iata ca apare si versiunea 3D a aplicatiei. De-acum, hartile interactive create de Totem Digital, pot fi si in format 3D. Aceasta noua versiune, 3.1, este una cu multe imbunatatiri, acestea tinand atat de aspect cat si de functionalitate. Am dezvoltat varianta 3D, ca urmare a cererilor partenerilor nostri, si nu numai. Cu siguranta orientarea in spatiu a unei persoane, este mult mai facila atunci cand are in fata o constructie tridimensionala, decat un plan 2D.   O functionalitate noua pentru Romania, este gasirea magazinului dorit, si apoi afisarea traseului pentru a ajunge la acesta, din pozitia din care solicitati acest lucru. Wayfinding este un modul suplim..

Digimap - Solutia perfecta de digitizare

Digimap - Solutia perfecta de digitizare
  • 1461 views
  • 0 comments

Tot mai des, una din principalele cerinte ale partenerilor nostrii, in special cei care au achizitionat echipamentele noastre, pentru a le dispune intr-un mall, a fost de a solicita o varianta de a putea afisa pe panoul publicitar, o harta a magazinului, harta care sa poata fi accesata cu usurinta de catre vizitatori. Luand in considerare cerintele acestora, la putin timp dupa lansarea oficiala a site-ului, Totem Digital Romania vine cu o versiune speciala de software, pentru clienti cu nevoi speciale. Digimap Totem Digital, este un software unic pe piata din Romania, produs 100% de echipa noastra, personalizat in functie de cerintele clientilor. Digimap Totem Digital este o aplicatie moderna, bazata pe reguli de programare conte..

Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2019