HOT PROMO NOU INCHIRIERE

Digimap by totemdigital

Login

Pentru a vedea preturile trebuie sa fii logat

 
Adresa de e-mail: Ai uitat parola?
Hai sa te ajutam
Parola:
 

Inregistrare
sideblock
Digimap by totemdigital

Digimap, este un software dezvoltat de Totem Digital Romania, pe baza solicitarilor clientilor care au achizitionat echipamente digitale. Dezvoltam acest software din nevoia de a digitiza unele harti(obiective turistice, mall-uri, etc). Digimap se realizeaza la comanda, in funtie de necesitatile clientilor, si necesita o colaborare stransa intre dvs. si noi. Programatorii nostrii, vor demara proiectul dvs., imediat ce vor obtine din partea dvs. toate detaliile necesare implementarii acestuia. Avantaje DIGIMAP Totem Digital - Timp de realizare 7-21 zile, in functie de complexitatea proiectului dvs. - 100% compatibil cu panourile Totem Digital - Garantie 12 luni - Service post garantie(in baza unui contract) - Filtru alfabetic puternic (gasirea oricarei locatii prin apasarea literei corespunzatoare) - Descriere detaliata ale locatiilor (fiecare locatie este prezentata cu orar de functionare, numar telefon, adresa email) Solicitati chiar acum o oferta de pret DIGIMAP, si un reprezentant al nostru va v-a contacta pentru detalii, in cel mai scurt timp.

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1
  • 528 views
  • 0 comments

  La putin timp dupa lansarea DIGIMAP vers 2.1, iata ca apare si versiunea 3D a aplicatiei. De-acum, hartile interactive create de Totem Digital, pot fi si in format 3D. Aceasta noua versiune, 3.1, este una cu multe imbunatatiri, acestea tinand atat de aspect cat si de functionalitate. Am dezvoltat varianta 3D, ca urmare a cererilor partenerilor nostri, si nu numai. Cu siguranta orientarea in spatiu a unei persoane, este mult mai facila atunci cand are in fata o constructie tridimensionala, decat un plan 2D.   O functionalitate noua pentru Romania, este gasirea magazinului dorit, si apoi afisarea traseului pentru a ajunge la acesta, din pozitia din care solicitati acest lucru. Wayfinding este un modul suplim..

Digimap - Solutia perfecta de digitizare

Digimap - Solutia perfecta de digitizare
  • 753 views
  • 0 comments

Tot mai des, una din principalele cerinte ale partenerilor nostrii, in special cei care au achizitionat echipamentele noastre, pentru a le dispune intr-un mall, a fost de a solicita o varianta de a putea afisa pe panoul publicitar, o harta a magazinului, harta care sa poata fi accesata cu usurinta de catre vizitatori. Luand in considerare cerintele acestora, la putin timp dupa lansarea oficiala a site-ului, Totem Digital Romania vine cu o versiune speciala de software, pentru clienti cu nevoi speciale. Digimap Totem Digital, este un software unic pe piata din Romania, produs 100% de echipa noastra, personalizat in functie de cerintele clientilor. Digimap Totem Digital este o aplicatie moderna, bazata pe reguli de programare conte..

Totem Digital Romania © 2013-2015 Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional