HOT Deschide un ticket

Digimap - Solutia perfecta de digitizare

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Digimap by totemdigital | No comments yet. | 2636 views on this post

Digimap de la Totem Digital | Harti digitizateTot mai des, una din principalele cerinte ale partenerilor nostrii, in special cei care au achizitionat echipamentele noastre, pentru a le dispune intr-un mall, a fost de a solicita o varianta de a putea afisa pe panoul publicitar, o harta a magazinului, harta care sa poata fi accesata cu usurinta de catre vizitatori.

Luand in considerare cerintele acestora, la putin timp dupa lansarea oficiala a site-ului, Totem Digital Romania vine cu o versiune speciala de software, pentru clienti cu nevoi speciale.

Digimap Totem Digital, este un software unic pe piata din Romania, produs 100% de echipa noastra, personalizat in functie de cerintele clientilor. Digimap Totem Digital este o aplicatie moderna, bazata pe reguli de programare contemporane cu noi.

Cateva din facilitatile Digimap Totem Digital sunt: colorarea unei zone pe harta, in functie de intentia vizitatorului, cautarea si filtrarea automata unui magazin in functie de alfabet, afisarea detaliilor unui reper, cu date de contact, program de lucru, etc.

    

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021