HOT Deschide un ticket

Variante noi DIGIMAP - Aplicatie interactiva Digital Signage

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Digimap by totemdigital,Produse noi | No comments yet. | 1947 views on this post

Odata cu dezvoltarea aplicatiei SiteCaster, am reusit sa pregatim cateva variante mai simple ale aplicatiei Digimap. Fie ca doriti afisarea unor informatii despre o harta turistica, fie informatii despre fluxul tehnologic dintr-o fabrica de productie, toate acestea pot fi create cu ajutorul DIGIMAP.

Este mai simplu ca oricand sa arati clientilor ce le oferi intr-un hotel, restaurant, piscina, etc, apeland la DIGIMAP Sunny.

Chiar si pentru Mall-uri, DIGIMAP, vine in intampinarea clientilor cu harti 2D sau 3D. Intercativitatea DiGIMAP, iti permite gasirea unui magazin dintr-un MALL, dupa categoria din care face parte, dupa etajul la care se afla magazinul, si nu in ultimul rand iti ofera informatii detaliate despre locatia respectiva si inclusiv traseul virtual cum sa ajungi acolo. Totodata, poti scana un cod QR cu smartphone-ul, si urmezi traseul direct de pe telefon.

Oricare ar fi domeniul tau de activitate: Retail, HORECA, Turism, Productie, etc, DIGIMAP te poate ajuta, fara ca tu sa iti mai faci griji ca ai uitat sa pregatesti "noul material" ce urmeaza a fi afisat pe ecranele tale.

DIGIMAP se actualizeaza periodic, in functie de necesitatile tale.

 

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021