HOT Deschide un ticket

Totem Digital Romania - Partener Oficial pentru ROMANIA - SITEKIOSK si SITEREMOTE - Provisio GmbH Germania

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Software de management | No comments yet. | 2697 views on this post

Imediat dupa lansarea in Romania a echipamentelor Totem Digital, aveam nevoie de un software puternic si stabil care sa ruleze pe echipamentele noastre. Asa am ajuns ca incepand cu Ianuarie 2014, sa incheiem un parteneriat cu firma Provisio GmbH, Germania, pentru revanzarea celui mai bun software in momentul de fata pentru echiparea panourilor noastre. Asa am ajuns PARTENERI OFICIALI ai Provisio, pentru Romania.

In mod normal, sunt doua componente cu care echipam panourile Totem Digital, si anume SITEKIOSK si SITEREMOTE.

SiteKiosk - Totem Digital Romania

SITEKIOSK - componenta software necesara pentru comunicarea echipamentului cu cea de-a doua componenta SITEREMOTE. Este un software client care se instaleaza si configureaza in functiile de necesitatile clientului pe fiecare echipament in parte. Este nevoie de 1 licenta pentru fiecare echipament. SiteKiosk, te va ajuta sa iti folosesti echipamentul, in modul prezentare, modul offline cat si in modul digital signage. 

SITEREMOTE, este componenta cloud, care are nevoie de SiteKiosk pentru a functiona, si care te ajuta sa iti creezi propriile tale campanii publicitare, prezentari, etc, direct din fotoliul de la birou, fara a fi nevoie de interventie fizica asupra echipamentului(CD-uri, stick-uri USB, etc). Mai mult decat atat, te ajuta sa iti imparti ecranul in mai multe layout-uri, pentru ati gasi varianta optima de afisare.

Pentru mai multe detalii, consultati pagina produsului.

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021