HOT Deschide un ticket

Un succes peste asteptari

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Digimap by totemdigital,Produse noi,Parteneri | No comments yet. | 1854 views on this post

Am pornit catre Digital Signage Show(Bucuresti, Romexpo 9-12 octombrie 2019), cu o oarecare teama, stiind ca acolo ne vom intalni cu cei mai mari jucatori de pe piata de Digital Signage din Romania. Dupa 4 zile de show, am realizat ca noi, Totem Digital Romania, suntem unul dintre jucatorii mari ai acestei piete. Nu mica ne-a fost mirarea sa fim recunoscuti de multi dintre vizitatori, asta datorita perseverentei si seriozitatii de care am dat dovada in cei 7 ani de existenta. Initial credeam ca ne vom lupta pe echipamente identice, iar batalia finala se va da la preturi. Nu a fost deloc asa! Am reusit sa surprindem audienta cu cel putin 4 echipamente unice la acest show, pe care nimeni altcineva nu le-a mai avut in portofoliu.

Unul dintre echipamnete, care a fost si atractia show-ului, a fost echipamentul TOTEM DIGITAL TIP TABLOU, FATA DUBLA, ULTRASLIM, INDOOR, 2X43 INCH, TRANSPARENT, un echipament ULTRASLIM, de doar 2 cm grosime, cu 2 ecrane de 43 inch, ecrane care ruleaza acelasi continut, si o configuratie ANDROID in spatele ecranelor, cu 4GB RAM, 16 GB ROM. Echipamentul cu un suport de agatare in tavan, are aplicatii diverse, dintre care amintim:

  • culoarele magazinelor de tip mall, unde se pot amplasa 3-4-5-..10 ecrane unul in spatele celuilalt, la distante de 5-10 m(in momentul schimbarii continutului media, vizitatorul va vedea o avalansa de ecrane cu imagini identice, din ambele directii de mers)
  • o alta aplicatie ar putea fi vitrinele magazinelor retail. Continutul media va fi vizibil atat trecatorilor cat si vizitatorilor din interiorul magazinului
  • o alta aplicatie ar putea fi terasele HORECA, unde clientii pot vizualiza acelasi continut(spre ex: un eveniment sportiv) din ambele directii, cu o suprafata minima ocupata de echipament.
  • o ultima, dar nu cea din urma, ar putea fi crearea unei CAMERE DIGITALE in interiorul unui muzeu.

Un alt echipament care a facut diferenta fata de colegii nostrii participanti cu alte standuri, a fost TOTEM DIGITAL TIP MASA INFRAROSU DE INTERIOR (INDOOR) ST-OC-7077 , o masa interactiva care poate fi folosita cu usurinta in institutiile de invatamant pentru cei mici(gradinite) si nu numai. Varianta disponibila la stand, a fost una de 32 inch, cu touch screen infrarosu in 10 puncte si o configuratie Android cu 4GB RAM si 16 GB ROM, dar sunt disponibile si alte variante cu TOUCH SCREEN CAPACITIV si sticla securizata, pentru utilizarea in acelasi scop, cu o protectie ridicata a echipamentului, sau in Baruri si Restaurante.

Cel de-al 3-lea echipament, de care suntem mandrii, a fost unul OUTDOOR, si anume TOTEM DIGITAL PE PICIOR - INFOKIOSK DE EXTERIOR(OUTDOOR) ST-OC-4256, echipament care in plus fata de concurenta, detinea un modul de AER CONDITIONAT, care are atat functia de incalzire cat si cea de racire. Modulul face ca in interiorul carcasei, sa se mentina constant o temperatura de 23 grade. Echipamentul prezentat a fost in configuratie PC, cu un puternic procesor Intel I3, 4GB RAM si 120GB SSD, fara touch screen. Totodata, echipamentul detine standardul IP65(protectie 100% impotriva picaturilor de apa si a particulelor de praf) si nu in ultimul rand, beneficiaza de o sticla securizata antivandal de 6mm.

Ultimul echipament care a atras atentia vizitatorilor la standul nostru, a fost TOTEM DIGITAL TIP MASA DE INTERIOR (INDOOR) ST-OC-4317, un infokiosk pretabil in orice domeniu de activitate, disponibil de altfel si cu tastatura BRAILLE pentru nevazatori. Echipamentul prezentat, era in configuratie PC, Touch Screen, 43", cu un procesor Intel Dual Core 2.9 Ghz, 2 GB RAM si 120 GB SSD.

La final, dorim sa le aducem multumiri inca o data, celor care ne-au calcat pragul, si va promitem sa nu dezamagim. 

Filmulete cu cateva dintre produsele prezentate le puteti urmari mai jos:

Ne vedem la Expozitia urmatoare!

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021