HOT Deschide un ticket

Muzeul National Cotroceni, ne alege ca parteneri

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Produse noi,Parteneri | No comments yet. | 562 views on this post

Avand deja experienta de peste 8 ani si un portofoliu de clienti cu greutate, am inspirat incredere, iar Muzeul National Cotroceni ne-a ales. Dand dovada de seriozitate si profesionalism, am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a avea inca un client multumit in portofoliu, si am reusit!!!!

Cu 6 echipamente de ultima generatie, la fel ca si alte muzee din tara, Muzeul Cotroceni imbina stilul baroc cu tehnologia viitorului.

Unul dintre echipamentele care a avut un impact deosebit la deschiderea cutiei produsului si prezentarea acestuia, a fost modelul IK-3239-I3, un produs deosebit, cu un ecran trasparent cu touch screen, si care a lasat lumea cel putin mirata de ceea ce poate acest echipament. Cu o cutie special conceputa, un ecran transparent in fata cutiei si o puternica configuratie Intel I3/4GB/120SSD, echipamentul, permite prezentarea unui obiect de valoare, a unei carti vechi, etc, fara ca vizitatorii muzeului sa poata atinge aceste obiecte, dar cu informatii detaliate despre obiect pe ecranul din fata. Astfel, obiectul este protejat si vizitatorul incantat atat vizual cat si prin faptul ca si-a asimilat informatii relevante despre acel obiect.

In galeriia de imagini, vei regasi o prezentare video a acestui produs.

Un alt echipament cu un impact asemanator, a fost modelul DS-US55-P-I3, un model deosebit cu ecrane de 55" pe ambele fete si o grosime totala de doar 2 cm. Acest model afiseaza aceeasi informatie pe ambele ecrane, dar exista si modelul care afiseaza informatii diferite pe cele 2 ecrane. Rama transparenta din sticla, ecranul cu tehnologie Oled(iluminare din cant), grosimea de doar 2 cm, dimensiunea ecranelor de 55", respectiv puternica configuratie pe Intel I3/4GB/120SSD, fac ca acest echipament sa fie unul de top in industria digital signage. 

Nu in ultimul rand, celelalte modele, IK-5577-I3, masa interactiva de 55 inci, in aceeasi configuratie ca si modelele de mai sus, respectiv DS-65117-I3 un echipament de semnalizare digitala cu suport de podea inclus si o dimensiune a ecranului de 65 inci. au completat paleta echipamentelor cu care, incepand de azi Muzeul National Cotroceni se poate mandri.

Toate echipamentele au in spatele hardware-ului, aplicatiile de management consacrate de la Provisio, respectiv Sitekiosk si SiteRemote.

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021