HOT Deschide un ticket

Siguranta totemului digital

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Produse noi | No comments yet. | 3140 views on this post

SIGURANTA ECHIPAMENTULUI

Cu certitudine, in cazul in care detineti un astfel de echipament, mai ales daca acesta este amplasat intr-o locatie care nu se afla in imediata dvs. apropiere, veti dori sa va asigurati ca echipamentul este integru in orice moment.

Pentru acest lucru, puteti incheia o asigurare optionala pentru acesta, noi pana in momentul de fata, nereusind decat cu o singura societate de asigurari sa facem acest lucru. In afara de Allianz Tiriac, nu am reusit sa convingem pe nimeni sa isi asume unele riscuri(vandalizare, inundatii, etc), restul societatilor de asigurari din Romania, neavand nici macar in grila lor de preturi o astfel de asigurare.Important este ca am reusit, iar pretul acestuia anual, este unul nesemnificativ, in comparatie cu valoare echipamentului(cca 130 lei/an).

Un alt aspect pe care l-am considerat noi important, este cel al protectiei personale. In acest sens tocmai pentru a putea demonstra societatii de asigurari(daca este cazul), doua dintre companiile noastre, fiind agreate IGPR pentru sisteme de securitate, am considerat oportun instalarea unei camere de supraveghere IP wireless(Vivotek 8130W), pe echipamentele noastre(doar optional). In acest fel veti putea inregistra live ceea ce se intampla in fata echipamentului, chiar si cu sunet(unde este permis).

Inregistrarea se poate face in doua moduri: local sau de la distanta pe un PC(ceea ce presupune alocarea unei persoane care sa se ocupe de acest lucru, si un spatiu dedicat pe acel PC) sau cu ajutorul unui NVR(Network Video Recorder), in acest caz recomandand modelul elegant si de dimensiuni reduse Kookam KNR-1004, model testat de catre noi.

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021