HOT Deschide un ticket

Totemul tău este pregătit pentru Windows 10?

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Produse noi | No comments yet. | 3275 views on this post

Totem Digital cu Windows 10Windows este un sistem de operare indispensabil pentru multe computere cu arhitectura PC. Cu siguranță nu este singurul, dar cel mai răspândit pe întreg mapamondul. Pentru o utilizare cât mai facila a Totemurilor digitale, acestea au fost pregătite din punct de vedere hardware pentru a putea utiliza sistemul de operare de la Microsoft. Am început cu Windows 7, în urma cu câțiva ani,  am trecut cu succes testele Windows 8, Windows 8.1, și acum în 2015, trecem din nou cu succes și peste "examenul" Windows 10. În momentul apariției noului sistem de operare, am instalat și testat noua soluție pe echipamentele noastre. Cu nerăbdare am început sa scriu acest articol, pentru a va aduce la cunoștință compatibilitatea 100% a echipamentelor Totem Digital Romania  cu acest sistem de operare, dar având in vedere consumul de resurse pentru mai multe efecte vizuale, recomandăm un minim de 4Gb RAM ca și memorie standard.
Un lucru care trebuie știut pentru cei ce doresc sa utilizeze Windows 10 ca și baza software, este acela ca versiunea software ului de management Sitekiosk versiunea 8, nu este compatibila cu acest sistem.
Dar pentru ca dorim sa fim întotdeauna primii la oferirea de soluții noi clienților și partenerilor nostrii, soluția software ului de management, compatibila cu Windows 10, vine tot de la partenerul nostru german, Provisio Gmbh, cu noul Sitekiosk 9.
În final, putem spune ca noi, Totem Digital Romania, împreună cu partenerii nostrii, va oferim soluția completa pentru utilizarea Totemurilor noastre, actualizata cu soluții la zi, contemporane.

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021