Bine ai venit, navighezi ca si vizitator Autentificare Inregistrare
HOT Deschide un ticket

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock

AU Optronics Corp ( AUO ) , este unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții optoelectronice .

AUO a fost înființată în septembrie 2001 prin fuziunea dintre Acer Display Technologies  Inc ( fosta de AUO , înființată în 1996) și Unipac Optoelectronics Corporation . În octombrie 2006 , AUO a achiziționat Quanta display Inc AUO , astfel, funcționează linii de producție de diferite generatii , capabile sa ofere panouri TFT - LCD de la mici la mari dimensiuni. AUO a fost , de asemenea, primul producător TFT - LCD listat cu succes la New York Stock Exchange ( NYSE ) . AUO si-a extins piața in industria de energie verde în 2008 pentru a oferi clienților soluții solare de înaltă eficiență .

AUO a generat 416,3 miliarde NT$ din venituri din vânzări în 2013 ( 13,96 miliarde de dolari ), și în prezent gestioneaza un personal de peste 45.000 de persoane in operațiunile sale la nivel mondial cu raspandire în Taiwan , China continentală , Japonia , Singapore , Coreea de Sud , Statele Unite, și Europa .

Tehnologii inovatoare , portofolii cu valoare adăugată ridicată

Prin intermediul tehnologiilor inovatoare , AUO ofera solutii avansate de totalul de afișare care acoperă UHD 4K , ramă ultra subțire , îngusta , display-uri transparente , LTPS , OLED , și soluții de atingere . Au fost stabilite modele de fabricație de la Gen 3.5 , Gen 4 , Gen 4.5 , Gen 5 , Gen 6 , Gen 7.5 la Gen 8.5 pentru a dezvolta o gama completă de aplicații , oferind panouri TFT - LCD în dimensiuni variind de la 1,5 inci la 65 inci .

AUO este unul dintre producătorii de top de panouri TFT - LCD din lume, cu o cotă de piață de 16,7% în panouri de mari dimensiuni ( * ) . Compania s-a dedicat pentru a furniza clientilor sai , produse inovatoare, cu o mare valoare adăugată . Gama sa completă de linii de producție este utilizata în mod flexibil pentru a dezvolta toate tipurile de solutii de afișare.

AUO detine o multitudine de brevete pentru eforturile sale. Din martie 2014, AUO deține mai mult de 12.400 de patente la nivel mondial , precum si peste 19.300 de cereri de brevet .

* Sursa : www.auo.com

Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021