HOT Deschide un ticket

Modifica-ti campaniile de oriunde te-ai afla

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
by officeconect | Posted in Noutati,Software de management,Produse noi | No comments yet. | 5686 views on this post

Cu siguranta, cu totii am avea nevoie ca ziua de munca sa fie ceva mai lunga(bineinteles, vorbim de cei care intr-adevar isi doresc sa faca ceva in viata). Intotdeauna, la ora inchiderii programului de lucru, am mai avea nevoie de inca 5 minute pentru un lucru care nu am apucat sa il terminam, sau sa mai dam un telefon, etc.

Totem Digital Romania - Totemuri oriunde in lume

Mie mi se intampla des acest lucru, si probabil si altora. Sigur, la primele totemuri, am pierdut ore intregi, chiar zile, cu configurarea, testarea si implementarea diferitelor scenarii de lucru. Cu siguranta, in acele zile, nu ne-am indreptat spre casa niciodata la ora inchiderii programului. Ceea ce doresc sa va prezint in continuare, nu face referinta 100% la acest lucru, dar cu siguranta ajuta in etapa urmatoare acestor configurari, etapa care este foarte importanta, si care trebuie sa reflecte de fiecare data profesionalism si echilibru. Aceasta urmatoare etapa, noi am denumit-o gestionarea campaniei de publicitate.

Sa presupunem, ca ati achizitionat o retea de totemuri digitale, amplasate oriunde in lume sau in tara. Cu siguranta nu va veti putea deplasa la fiecare in parte, intr-un timp foarte scurt. Cu siguranta, noi venim cu solutia gestionarii acestor echipamente, de la distanta, din fata unui calculator, dar pentru o mobilitate sporita, va oferim si solutia de gestionare direct de pe echipamente inteligente mobile.

GESTIONAREA CAMPANIEI DE PUBLICITATE

SiteRemote pe mobil - Totem Digital Romania

Dupa ce am achizitionat un totem digital, daca l-am luat cu scopul de a face profit din postarea de reclame pentru diversi clienti, atunci cu siguranta ne intereseaza sa fim stricti in respectarea contractelor de publicitate.

Bineinteles, software-ul de management SiteKiosk, cu ajutorul SiteRemote, ne permit o serie de personalizari a fiecarei campanii, pe care dorim sa o publicam. Dar totusi, exista momente cand ai nevoie sa "fii acolo" la echipament. Dar ce se intampla daca dvs. sunteti plecat in afara locatiei toemului? Cum il accesati ca sa modificati o campanie sau pur si simplu sa dati un restart totemului, in caz de nevoie?

Desi cei de la PROVISIO, nu au inca o aplicatie dedicata pentru IOS sau ANDROID, noi am incercat sa ne facem munca cat mai usoara, si am gasit modalitatea de conectare la aplicatiile totemului, prin intermediul telefoanelor inteligente. Nu mai trebuie sa va faceti griji, ca un client doreste sa isi modifice campania in momentul in care dvs. nu sunteti prezent in locatia totemului. O PUTETI FACE ACUM DE PE MOBIL.  

Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Your Comment: Note: HTML is not translated!
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2021