HOT PROMO NOU INCHIRIERE

Produse noi

Login

Pentru a vedea preturile trebuie sa fii logat

 
Adresa de e-mail: Ai uitat parola?
Hai sa te ajutam
Parola:
 

Inregistrare
sideblock
Produse noi

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1

Harta interactiva 3D - Digimap vers. 3.1
  • 528 views
  • 0 comments

  La putin timp dupa lansarea DIGIMAP vers 2.1, iata ca apare si versiunea 3D a aplicatiei. De-acum, hartile interactive create de Totem Digital, pot fi si in format 3D. Aceasta noua versiune, 3.1, este una cu multe imbunatatiri, acestea tinand atat de aspect cat si de functionalitate. Am dezvoltat varianta 3D, ca urmare a cererilor partenerilor nostri, si nu numai. Cu siguranta orientarea in spatiu a unei persoane, este mult mai facila atunci cand are in fata o constructie tridimensionala, decat un plan 2D.   O functionalitate noua pentru Romania, este gasirea magazinului dorit, si apoi afisarea traseului pentru a ajunge la acesta, din pozitia din care solicitati acest lucru. Wayfinding este un modul suplim..

Totemul tău este pregătit pentru Windows 10?

Totemul tău este pregătit pentru Windows 10?
  • 835 views
  • 0 comments

Windows este un sistem de operare indispensabil pentru multe computere cu arhitectura PC. Cu siguranță nu este singurul, dar cel mai răspândit pe întreg mapamondul. Pentru o utilizare cât mai facila a Totemurilor digitale, acestea au fost pregătite din punct de vedere hardware pentru a putea utiliza sistemul de operare de la Microsoft. Am început cu Windows 7, în urma cu câțiva ani,  am trecut cu succes testele Windows 8, Windows 8.1, și acum în 2015, trecem din nou cu succes și peste "examenul" Windows 10. În momentul apariției noului sistem de operare, am instalat și testat noua soluție pe echipamentele noastre. Cu nerăbdare am început sa scriu acest articol, pentru a va aduce la cunoștință compatibilitatea 100% a echipamentelor Tote..

Siguranta totemului digital

Siguranta totemului digital
  • 807 views
  • 0 comments

SIGURANTA ECHIPAMENTULUI Cu certitudine, in cazul in care detineti un astfel de echipament, mai ales daca acesta este amplasat intr-o locatie care nu se afla in imediata dvs. apropiere, veti dori sa va asigurati ca echipamentul este integru in orice moment. Pentru acest lucru, puteti incheia o asigurare optionala pentru acesta, noi pana in momentul de fata, nereusind decat cu o singura societate de asigurari sa facem acest lucru. In afara de Allianz Tiriac, nu am reusit sa convingem pe nimeni sa isi asume unele riscuri(vandalizare, inundatii, etc), restul societatilor de asigurari din Romania, neavand nici macar in grila lor de preturi o astfel de asigurare.Important este ca am reusit, iar pretul acestuia anual, este unul nesemni..

Modifica-ti campaniile de oriunde te-ai afla

Modifica-ti campaniile de oriunde te-ai afla
  • 2031 views
  • 0 comments

Cu siguranta, cu totii am avea nevoie ca ziua de munca sa fie ceva mai lunga(bineinteles, vorbim de cei care intr-adevar isi doresc sa faca ceva in viata). Intotdeauna, la ora inchiderii programului de lucru, am mai avea nevoie de inca 5 minute pentru un lucru care nu am apucat sa il terminam, sau sa mai dam un telefon, etc. Mie mi se intampla des acest lucru, si probabil si altora. Sigur, la primele totemuri, am pierdut ore intregi, chiar zile, cu configurarea, testarea si implementarea diferitelor scenarii de lucru. Cu siguranta, in acele zile, nu ne-am indreptat spre casa niciodata la ora inchiderii programului. Ceea ce doresc sa va prezint in continuare, nu face referinta 100% la acest lucru, dar cu siguranta ajuta in etapa ..

Totem Digital Romania lanseaza Panourile publicitare de 70 inchi

Totem Digital Romania lanseaza Panourile publicitare de 70 inchi
  • 727 views
  • 0 comments

Nu mica ne-a fost mirarea atunci cand, imediat dupa lansarea produselor Totem Digital Romania, clientii ne-au solicitat in mare masura panouri publicitare de 70 inchi sau chiar mai mari. Am observat un trend in intocmirea proiectelor finantate de Uniunea Europeana, de catre proiectanti, cu astfel de echipamente de mari dimensiuni. Probabil ca exista o necesitate la nivel national, pentru echipamente de dimensiuni mari, desi in unele imprejurari nu se justifica, dupa parerea noastra. Am lansat website-ul www.totemdigital.ro cu un portofoliu bogat de totemuri digitale cu touch screen, cu dimensiuni ale ecranelor, cuprinse intre 19 si 42 de inchi, considerand la acea vreme ca 42 inchi(107 cm), este o dimensiune rezonabila pentru orice inst..

Totem Digital Romania © 2013-2015 Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional