Bine ai venit, navighezi ca si vizitator Autentificare Inregistrare
HOT Deschide un ticket

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock

1. DEFINITII DE TERMENI

Acesti termeni se vor aplica tuturor vizitatorilor pe website-ul www.totemdigital.ro(inclusiv pe subdomeniile acestora) si vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Office Conect SRL si partenerii sai, prin intermediul website-urilor catre Beneficiar.

Astfel, definim urmatorii termeni:
Vizitator sau Utilizator- persoana fizica sau juridica ce viziteaza website-ul www.totemdigital.ro sau alte servicii oferite de Furnizor fara a fi achizitionat o licenta sau fara a fi facut o Comanda.
Cumparator - entitate fizica sau juridica ce emite o Comanda.
Beneficiar - Vizitatorii (Utilizatorii) cat si Cumparatorii vor fi denumiti in continuare Beneficiari .
Furnizor - societatea comerciala S.C. Office Conect SRL, avand sediul social in Marghita, Strada I.L.Caragiale Nr 7, Et.1, Ap.26, jud. Bihor, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J05/335/2000, CIF RO12925698, identificata pe acest website si sub numele de Totem Digital.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, care pot fi furnizate de catre Furnizor, Beneficiarului.
Comanda - un document electronic (e-mail, factura proforma, etc) ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Beneficiar si prin care Beneficiarul isi manifesta intentia de achizitionare de Bunuri si Servicii de la Furnizor.
Drepturi de proprietate Intelectuala (denumit in continuare DPI) - totalitatea drepturilor imateriale, precum dreptul de autor si in natura de autor, know-how-ul, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii, pentru toate categoriile de mai sus.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Termenii si conditiile Totem Digital se constituie in documente contractuale referitoare la utilizarea website-urilor, programului, precum si a altor servicii Totem Digital .
Ca atare, folosirea website-ului www.totemdigital.ro, in orice forma a sa sau a altor servicii aflate in legatura directa cu acestea reprezinta acordul Dvs. fata de articolele continute in aceste documente contractuale.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, opri sau inlocui in orice moment portiuni ale web site-urilor si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile Totem Digital, fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare imediat, din clipa afisarii sale pe web site. Aceste modificari nu afecteaza insa Comnezile anterioare.

3. CONTINUTUL WEBSITE-ULUI SI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Beneficiarul accepta si asuma dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (prin Internet, media sau alte mijloace), niciuna dintre informatiile primite de la Furnizor.
De asemenea, el tine cont de faptul ca numele site-ulurilor precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC Office Conect SRL si nu pot fi folosite, preluate sau copiate, fara acordul scris al Furnizorului.
Furnizorul detine dreptul de copyright pentru intregul continut al www.totemdigital.ro. Continutul website-ului Totem Digital este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale.
Tot continutul, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.totemdigital.ro inclusiv layout-ul grafic, textul, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video sunt parti ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau parti ale licentelor detinute de Furnizor sau de partenerii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre Furnizor.
Siglele, logo-urile, denumirile de bunuri si servicii, precum si ofertele ce apartin colaboratorilor Furnizorului sunt proprietatea detinatorilor de drept, iar acestia au drepturi si obligatii depline asupra lor. 
Furnizorul nu are nicio responsabilitate fata de Beneficiar cu privire la modul in care colaboratorii sai isi onoreaza ofertele prezentate in website-ul Furnizorului si cu privire la felul in care acesti colaboratori presteaza si livreaza serviciile si bunurile ce fac subiectul acestor oferte.
Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial. Este interzisa copierea sau publicarea continutului, de documente computerizate sau distributia in alte media, schimband sau alterand fara dreptul proprietarilor specificatiile de copyright marcile de comert.
In afara drepturilor de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.totemdigital.ro, fara a obtine permisiunea directa si scrisa din partea Furnizorului
Furnizorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu doar limitat la acestea, pagube pentru pierderi de profit (de orice fel), bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Furnizorul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea accesarii sau folosirii informatiilor site-urilor; (2) costul procurarii de bunuri sau de servicii complementare ce decurg din orice fel de bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, din mesaje primite, din tranzactii initiate prin, sau de pe site-ul Furnizorului ; (3) acces fara permisiune la, sau deteriorarea transmisiilor ori a datelor beneficiarului; (4) declaratii, interventii si actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema ce ar surveni legata sau pornind de la serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care privesc opinii ale unor terti, raspunderea asupra continutului si veridicitatii opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Furnizorul are dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera din orice punct de vedere daunatoare politicii invocate mai sus.
Prin accesarea site-ului, va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat Furnizorul impotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din nerespectarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca sesizati sau considerati ca orice material de pe acest site, publicat de Furnizor sau de catre altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la sales@totemdigital.ro astfel incat sa putem lua cat mai rapid o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Contact .
Acest site este oferit forma de fata, fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. Furnizorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In niciun caz Furnizorul nu va fi responsabil pentru pagubele Beneficiarilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca Furnizorul a fost informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
Vizitarea www.totemdigital.ro este facuta exclusiv pe propria Dvs. raspundere.
Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor si produselor Totem Digital, daca nu sunteti de acord cu cele mentionate mai sus.

4. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Furnizorul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale Beneficiarilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Furnizorul poate notifica Beneficiarii si Vizitatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Furnizorul nu promoveaza SPAM-ul. Orice Beneficiar care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.totemdigital.ro sau www.officeconect.ro cu subdomeniile aferente, poate solicita stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-o nota scrisa trimisa pe adresa office@officeconect.ro .
Mesajele e-mail ale Furnizorului pot fi transmise prin intermediul serviciului MailChimp . Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.
In cazul optarii pentru plata online (cu cardul bancar), procesarea datelor de card se face pe servere securizate, iar Furnizorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Furnizorul nu va dezvalui fara autorizare nicio informatie referitoare la Beneficiar. Numai pe baza consimtamantului Dvs. expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare , in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).
Beneficiarul isi asuma respectarea confidentialitatii informatiilor comunicate de catre Furnizor acestuia.

5. PLATI - FACTURARE

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Drept urmare, Furnizorul va emite catre Beneficiar o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Beneficiarului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Plata bunurilor si a serviciilor Totem Digital se va efectua in urma Comenzii.
Livrarea bunurilor, serviciilor si a licentei Totem Digital se vor efectua numai in urma confirmarii platii integrale a serviciilor si bunurilor Totem Digital. Factura va fi emisa si livrata de catre Furnizor Beneficiarului in urma livrarii bunurilor, serviciilor sau a licentei Totem Digital.

6. LIVRARE SI AMBALARE

a. Livrare - Furnizorul se obliga sa expedieze Bunurile, Serviciile si Documentele (inclusiv factura ) catre Beneficiar pe cale electronica: pe e-mail, sau prin orice alta forma electronica favorabila lui si Beneficiarului.
b. Transport si Ambalare - In afara de cazul in care Comanda cuprinde si un bun fizic (intr-o alta forma decat electronica), serviciul de transport este implicit in procesul de livrare electronica.
Numai in cazul in care Comanda cuprinde si un bun fizic (intr-o alta forma decat electronica) se aplica urmatoarele doua prevederi:
1. Furnizorul preda riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern/posta cu care Furnizorul colaboreaza sau catre reprezentantul Beneficiarului.
2. Furnizorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Furnizorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei indiferent daca aceasta e pe cale electronica sau fizica
3. Termenul prezentat in pagina produsului si in comanda finala a clientului, in zile, reprezinta zile lucratoare, si este estimativ. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru intarzieri provocate de terte parti(Producator, Compania de curierat agreata de furnizor), decat in cazul in care livrarea intarzie datorita si din vina exclusiva a Furnizorului.
4. Metoda de livrare aleasa in pagina produsului, se refera strict la livrarea Producator-Depozit Franco Totem Digital Romania, livrarea rutiera pe teritoriul Romaniei de la depozitele Totem Digital Romania catre clientul final(Beneficiarul), urmand a fi calculata si facturata dupa efectuarea formalitatilor de vamuire a produselor ce fac obiectul comenzii Beneficiarului.

7. RASPUNDERE

Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune, de orice fel, pe care Beneficiarul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Furnizor a oricarei din obligatiile sale, atat conform termenilor si conditiilor formulate cat si conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Furnizorul nu va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

8. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neindeplinire este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil si inevitabil, in afara controlului partilor.

9. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legilor romanesti in vigoare. Eventualele litigii aparute intre furnizor si beneficiar sau cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente situate in raza de activitate a sediului social al Furnizorului.

10. PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si niciuneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.
Acesti Termenii si conditii precum si Acordul de licenta, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului document si nu pot fi modificate sau schimbate ulterior decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. 

Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2020