Bine ai venit, navighezi ca si vizitator Autentificare Inregistrare
HOT Deschide un ticket

Totem Digital LCD WALL (Indoor) ST-OC-VW4x55

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock

Vrei să știi cât costă un totem?

Te rog Loghează-te sau Crează-ți un cont
sideblock
Totem Digital LCD WALL (Indoor) ST-OC-VW4x55
Dimensiuni: W: 2438mm  x  H: 1380mm
Producător: Totem Digital
Cod produs: ST-OC-VW4x55
Greutatea unitara: 78 kg
Disponibilitate: Pre-Comanda

Opţiuni disponibile

* Termen Livrare Franco Depozit Totem Digital Romania:Extra Garantie: 

Totem Digital LCD WALL (Indoor) ST-OC-VW4x55

Echipament profesional de comunicare electronică, destinat pieței de publicitate și mediului organizațional, atât ca și instrument de comunicare externă, cât și pentru comunicarea internă de tip corporate. TotemDigital are o gamă largă produse digitale de informare și comunicare utilizate în toate industriile de retail - mall-uri, banci, institutii publice, hoteluri , galerii , muzee , etc. La cererea clientilor, pot fi preincarcate cu sistem de management și de conținut HD grafic, foto și video, atât dintr-o sursă fixă atașată display-ului, cât și dintr-o sursă conectată la o rețea locală de calculatoare, internet, TV, controlate de la distanță.

Seria ST-OC-VW Signage video wall permite administrarea si afisarea unui continut vizual bogat si puternic intr-un mod simplu si eficient. Optimizat pentru spatiile comerciale de interior, zona corporate sau spatii publicate, seria de video wall-uri profesionale Totem Digital, revolutioneaza panorile pentru afisare de dimensiuni mari oferind continut de inalta rezolutie cu o acuratete de afisare a culorilor si a luminozitatii unice in industrie. Prin combinarea beneficiilor oferite de solutia Digital Signage Totem Digital, cu o imagine fara iregularitati, margini ultra subtiri si un ecran profesional de ultima generatie, video wall-urile Totem Digital permit afisarea de continut digital cu impact superior asupra audientei.

 Functionalitati

 1. Livrați-vă mesajul în Full High Definition(Full HD), cu elemente minime de distragere a atenției.

Cu ramele extrem de înguste, de numai 5.5 mm, ecranele din seria ST-OC-VW creează o experiență aproape perfectă a vizualizării, pentru imagini și mesaje digitale pline de viață, ajutând publicul să vă absoarbă mesajul, cu elemente minime de distragere a atenției. Adâncimea mică a ecranelor face ca sistemul video wall să fie ușor adaptabil la diverse medii. De asemenea, ecranele includ un panou anti-reflexie, cu un nivel de opacitate de 11 procente, care reduce dispersia și reflexia luminii, pentru lizibilitate îmbunătățită. Imaginea splendidă proiectată cu o luminozitate de 500 cd, cu tehnologia LED, va atrage atenția publicului cu calitatea sa captivantă.

2. Impresionați privitorii cu uniformitatea culorii pe toate ecranele.

Livrați-vă mesajele cu precizia uniformă a culorilor între mai multe ecrane, cu ecranele din seria ST-OC-VW. Ecranele trec printr-un proces meticulos de calibrare a culorii în fabrică, asigurând precizia culorii, fără distorsionarea imaginii și fără a fi nevoie de calibrare manuală. Reglarea îmbunătățită a culorii din fabrică pentru balanța de alb și compensația diferențelor de culoare se asigură că ecranul redă imaginea cu o culoare uniformă, potrivind temperatura culorii.

3. Afișarea unor mesaje clare, 24/7

Tehnologia LED care caracterizează ecranele din seria ST-OC-VW, nu numai că vă proiectează mesajul cu o calitate splendidă a imaginii și cu definirea unei culori vii și uniforme, dar reduce și costurile cu curentul electric. Consumând mai puțină energie, în medie, în comparație cu lampa fluorescentă convențională cu catod rece (CCFL) LFDs, ecranele LED generează mai puțină căldură, ceea ce le face prezența mai confortabilă. De asemenea, ecranele din seria ST-OC-VW sunt excepțional de durabile, proiectate pentru a funcționa în permanență. Cu o garanție standard de 1 ani, puteți utiliza în siguranță sistemul video wall, știind că acesta este susținut de Totem Digital.

 4. Redați mesajele continuu, cu comutarea automată a sursei

Caracteristica de comutare automată a sursei a ecranelor din seria ST-OC-VW menține afișarea constantă și fără sincope a conținutului. Această caracteristică modifică automat ecranul, de la o sursă de conținut la alta, atunci când sursa originală nu funcționează. Recuperarea sursei permite ca o sursă de conținut să fie utilizată ca backup pentru redarea continuă atunci când o altă sursă este indisponibilă. Această flexibilitate este utilă pentru a asigura disponibilitatea conținutului business, atunci când aveți nevoie de el.

5. Gestionați cu ușurință conținutul pe un video wall de până la 10 x 10 ecrane

Gestionați în mod convenabil un video wall impresionant, de până la 10 x 10 afișaje, cu opțiunile de mufă de ieșire pentru DVI și de conectivitate flexibilă prin RJ45 și RS-232C. Utilizând mufa de ieșire pentru DVI, puteți partaja conținutul afișat pe un singur ecran, cu asocierea ecranelor din sistemul video wall. În loc să programați manual fiecare unitate în sistemul video wall, puteți controla de la distanță conținutul pe ecranele din seria ST-OC-VW. Această conectivitate integrată elimină necesitatea de a cumpăra distribuitoare separate de semnal video pentru fiecare ecran, reducând astfel costurile echipamentelor. Modificați ușor mesajul, ori de câte ori este nevoie, pentru a vă sprijini afacerea și pentru a ajunge la publicul țintă

AVANTAJE

·         Sporeste atentia potentialilor clienti prin prezentarea unor imagini cu luminozitate ridicata si a unor mesaje cu un puternic impact asupra acestora.

·         Gestioneaza display-urile si continutul aferent utilizand Platforma Siteremote.

·         Management performant de ajustare a culorii de pe display-uri

·         Display-urile AOU utilizate in configurarea solutiilor de VideoWall ofera cea mai buna luminozitate si rezistenta din segment.

 BENEFICII

·         Luminozitate 500cd/m*2 - Luminozitatea ridicata asigura o vizibilitatea foarte buna intr-o plaja larga de medii de vizualizare.

·         Rame extreme de inguste de 5.5 mm

Display-urile ST-OC-VW ofera o rama ultra subtire, comparativ cu alte ecrane de video wall. Grosimea spatiului dintre 2 ecrane este de 5.5 mm (bazel-to-bazel). Rama ultra subtire creeaza o experienta de vizualizare neintrerupta si mentine centrul atentiei asupra continutului mai degraba decat asupra ecranului in sine.

·         Calibrare avansata realizata in fabrica

Orice iregularitate a luminii, contrastului sau modului de afisare al culorilor are un impact asupra intregului video wall. Pentru a elimina aceste variatii de afisare a culorilor, Seria de video wall-uri ST-OC-VW beneficiaza de calibrare avansata inca din procesul de fabricatie. Dupa calibrare ecranele ofera o uniformitate locala a imaginii de neegalat in industrie cu peste 90% pe o grila de 10x10 din suprafata fiecarui ecran. Tot prin procesul de calibrare se obtine un balans de alb (white balance) superior.

·         Auto source-switching and recovery

Display-ul poate fi setat sa faca trecerea automat intre sursele de continut (HDMI, VGA, Digital Siganage) atunci cand sursa principala de continut nu mai este disponibila.

·         Functionalitate 24/7

Comunica catre clienti 24/7 printr-o fiabilitate ridicata.

PARAMETRI PANOU
Categorie echipament TIP TABLOU
EXTERIOR(OUTDOOR) NU
INTERIOR(INDOOR) DA
Marca LCD LG Model LTI550HN11
Dimensiune Display(inch) 4 X 55
Rezolutie 1920*1080
Luminozitate 500cd/m*2
Contrast 4000:01:00
Zona de afisare (mm) 1209.6* 680.4MM
Unghi de afisare(H/V) S/D/S/J 89°/89°/89°/89°
Timp de raspuns 8 ms
Inaltime(mm) 1380
Latime(mm) 2438
Grosime Rama(mm) 3.5 SUPER SLIM
Grosime(mm) 54.7 SLIM
Aer Conditionat NU
ACCESORII PANOU
Suport Perete sau Tavan INCLUS
Suport Podea INCLUS
Cabluri INCLUSE
Splitter HDMI INCLUS
SPECIFICATII HARDWARE ARHITECTURA PC
TFT Grad Panou Grad panou A
Carcasa Profil aluminiu si otel laminat la rece, vopsit/sticla securizata monostrat
MEDIU DE LUCRU
Mediu Utilizare INDOOR
Temperatura operare 0°C to 40°C
Umiditate 20%-80% RH at 42°C
Alimentare AC 110V~240V, 50/60HZ

Documentatie pentru descarcare

 
Manual de utilizare ST-OC-VW4x55
Instructiuni de montare, instalare hardware, software, intretinere echipament, etc.
N/A
Fisa Produs(RO)
Fisa cu caracteristicile tehnice ale produsului.
Descarca Fisa Produs

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Captcha
Totem Digital Romania - Toate drepturile rezervate |
Creat de Websiteprofesional © 2013 – 2019